Een leuk en origineel trouwcadeau gezocht?  Binnenkort een trouwerij? Verras jouw vriend of vriendin met een gepersonaliseerd cadeau!

Een origineel cadeau die je op iemands trouwerij geeft kan echt leuk zijn wanneer het een gepersonaliseerd cadeau is! Maar wat wordt er verstaan onder een gepersonaliseerd cadeau? Onder een gepersonaliseerd cadeau verstaan wij een cadeautje die van toepassing is op iemands karakter, naam etc. Er zijn tegenwoordig online diverse webwinkels aanwezig die de mogelijkheid bieden om gepersonaliseerde cadeaus online te laten maken. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om een shirt te laten bedrukken met een afbeelding of ludieke tekst, en het mooiste hiervan is dat je er niet eens de deur voor uit hoeft.

 

Het laten maken van bedrukte cadeaus

Naast het laten bedrukken van je kleding zijn er nog tal van diverse mogelijkheden om je cadeaus te laten bedrukken. Zo zou je ervoor kunnen kiezen om speciale bierglazen te laten bedrukken voor mensen die van bier houden. Wanneer zij niet van bier houden zou je er ook voor kunnen kiezen om een set wijnglazen te laten bedrukken voor wijnliefhebbers. Dit soort cadeaus zijn niet alleen leuk om te krijgen het zijn ook nog een hartstikke praktische cadeautjes. Wie kan er immers geen bier- of wijnglazen gebruiken? Bij dit soort cadeaus zou je het geschenk compleet kunnen maken door middel van deze set te complementeren met een set speciaal bier of een fles goede wijn.

 

Je naam bedrukken op een cadeau

Een van de meest persoonlijke cadeaus om te geven zijn cadeaus waarop je de naam van een persoon hebt laten bedrukken. De meeste mensen vinden het bijvoorbeeld ontzettend leuk om een kettinkje te krijgen waarop het hangertje jouw naam is gezet. Een tip voor het laten bedrukken van je cadeau is, kies voor een subtiele bedrukking. Er zijn diverse fysieke winkels en webwinkels die deze mogelijkheid aanbieden. Zo heb je een heel persoonlijk cadeau voor een trouwerij!


Joepie, je krijgt een uitnodiging op het huwelijksfeest van je collega! Fantastisch, maar bij deze uitnodiging krijg je meteen keuzestress. Welke outfit ga je aandoen? Ga je iets nieuws kopen? En het belangrijkste, wat geef je het kersverse paar als geschenk? Ik ging op zoek naar de meest bijzondere huwelijkscadeaus die collega’s ooit gaven. Doe alvast wat inspiratie op!

Betekenisvolle WC-deur

Ooit hebben collega’s de toiletdeur van het bruidspaar uit het huis gehaald. Daar hebben alle collega’s dan een persoonlijk tekstje op geschreven. Later kan het kersverse koppel dan alles nog eens op hun gemak nalezen als ze op het toilet zitten.

De ‘enveloppe’

Een collega had ooit de typische ‘enveloppe’ met geld als cadeauwens. De collega’s hadden hier natuurlijk een geweldige parodie op verzonnen. Ze gingen een grote doos enveloppen kopen en hebben elke enveloppe gevuld met klein geld en gelukwensen. Zo staken ze er zelfgemaakte kaartjes tussen en ‘Liefde is…’ prints. Het huwelijkspaar lag in een deuk met dit geschenk.

Wensboom

Heel wat collega’s kiezen ervoor om een wensboom te maken voor het echtpaar. Een mooie plant valt altijd in de smaak en de wensen maken het persoonlijk. Elke collega schrijft dan een tekstje en hangt dit op in de boom!

Partners

Unieke collectie Bruidsjurken

Natuurlijk zijn ook familieleden, kennissen of vriendinnen welkom om samen met jou de bruidsjurk uit te kiezen. Je kan een afspraak makenOp basis van jouw smaak, persoonlijkheid en budget maken we jouw bruidsjurk op maat. Maak een vrijblijvende afspraak. We helpen je graag. Alles op maat. Alle kleuren. Zeer ruime keuze.  Bruidsjurken kan je kopen of huren net als trouwkostuums, een troupwka huren? Kijk even bij : Trouwkostuum Limburg

 

Stripper of stripster inhuren voor je vrijgezellenfeest

Stripper vrijgezellenfeestje? Zodra de vrijgezel de datum van het huwelijk bekendmaakt, beginnen de voorbereidingen van de vrijgezellenavond. Wil je de aanstaande bruid op een speciale manier verassen dan zit je hier goed! Stripteaseuse Ivy en haar mannelijke en vrouwelijke collega’s brengen erotisch entertainment van Topniveau! Boek hier de meest sensationele, spectaculaire, oogverblindende en humoristische stripacts voor elke gelegenheid zoals bijvoorbeeld een evenement, verjaardag, vrijgezellenavond, pensioenfeest, bedrijfsfeest, erotische party, Ladies night … Kijk gerust even rond op de website van Vrouwelijke stripper voor een leuke Stripper of stripster